top of page
Zoeken

Let It Go - herfstretraite voor vrouwen

Bijgewerkt op: 12 sep. 2023

21 oktober 2023 (9u30 - 18u)

Voorbereidende online sessie 5 oktober 20u


De herfst is het seizoen waarin de sappen van de bomen en de planten zich terugtrekken naar hun kern. Alles wat in bloei heeft gestaan wordt losgelaten, de bladeren vallen en vormen een warmtelaag voor de aarde, om zo vruchtbare bodem te worden voor het nieuwe dat komen zal...


In deze retraite ga je stilstaan bij wat er in jezelf gebeurt in deze periode van het jaar. De natuur zit ook in ons, en ook wij keren naar binnen en krijgen in dit prachtige seizoen de gelegenheid om onze symbolische bladeren te laten vallen. Wat mag er losgelaten worden? Wat is er belangrijk voor jou? Hoe wil jij leven? Uit welk stuk in je leven, hoe klein of hoe groot ook, mag jouw energie verdwijnen en terug naar jezelf stromen? Om het vervolgens te laten gaan? Mee met het water, de wind, het vuur of de aarde op het prachtige domein van Kasteelhoeve Wange.

Je hoeft nog niet te weten wat je los wil laten. Het dagprogramma neemt je bij de hand, stap per stap. Om een reis te maken in jezelf. En zo een dag lang jezelf de rust en de tijd te gunnen om de overgang te maken die jij op dat moment nodig hebt. Om de herfst te benutten om een beetje lichter te worden door ballast los te laten die niet meer bij je hoort. Op jouw tempo, zo intens of licht als goed voelt voor jou.


Het programma zal bestaan uit yoga, beweging, meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisatieoefeningen, schrijfoefeningen, rituelen en verbindingsoefeningen met jezelf en in groep. Je bent niet verplicht om aan elke sessie deel te nemen. Dit is jouw dag. Alles is toegankelijk voor zowel mensen die al ervaring hebben in bovenstaande activiteiten, als voor beginners. Het enige wat jij moet doen deze dag is de keuze maken om tijd en ruimte te nemen voor jezelf :).


De retraite gaat door in het Hagelandse heuvellandschap op een magische, 300 jaar oude hoeve: Kasteelhoeve Wange. 13 hectaren grond, en een weelde aan planten, bomen en dieren omhullen de Kasteelhoeve. Je wordt verwend met een heerlijke biologische vegetarische lunch en 4-uurtje van eigen bodem en lokale partners.


Praktische info:

Max aantal deelneemsters: 14

Prijs: €150

Begeleiding: Flore Van Kelst (zie hier voor meer info)

Inclusief: verse vegetarische lunch, 4-uurtje, koffie-pauzes met koekjes, alle geleide sessies

Indien het prijskaartje een probleem is voor jou, maar je voelt met hart en ziel dat je wil deelnemen, contacteer mij dan.

Inschrijven via mail: fvankelst@gmail.com

151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page